Standard de profesionalism și eficiență pentru inginerii de instalații
Vizitatori
Flag Counter
Parteneri

AIIRM.md → Burse


Burse AIIRM

Burse de merit

burse

Programul Burse de Merit a fost lansat în anul 1996 la iniţiativa Fundaţiei Soros-Moldova pentru a încuraja performanţele academice, ştiinţifice şi extracurriculare ale studenţilor din Moldova. Din anul 2001 această iniţiativă este susţinută de BC Moldova Agroindbank SA, iar din 2004 - şi de compania Voxtel, acum Orange Moldova. Din anul 2003 concursul Burse de Merit este organizat de către Centrul de Informaţii Universitare, sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii clik aici: Burse de merit

Bursa Moldcell

burse moldcell

Un proiect prin care Moldcell identifică, susţine şi oferă şanse de angajare celor mai buni studenţi absolvenţi ai instituţiilor din Moldova, în domeniile apropiate de activitatea companiei. La concurs sunt admişi studenţii din ultimul an de studiu cu frecvenţă la zi şi masteranzii.

Pentru mai multe detalii clik aici: Burse Moldcell

Bursa Guvernului

bursa guvern

Bursa Guvernului Republicii Moldova reprezintă o indemnizaţie lunară în mărime de 1.200 lei care este acordată studenţilor ciclului I şi II, care îşi realizează studiile prin învăţământ la zi, în scopul stimulării activităţii şi sprijinului social.

La bursa de merit pot candida studenţii ciclului I şi II, care au obţinut în anul precedent de studii o medie a notelor la sesiunea de vară nu mai mică de 9,0 în domeniile de studiu real (matematică, informatică, fizică, chimie, biologie) şi nu mai mică de 9,5 în domeniile de studiu umanitar şi care participă activ la cercetări ştiinţifice, conferinţe, concursuri etc.

Pentru mai multe detalii clik aici: Bursa Guvernului

Programului de burse Victoriabank

bursa victoriabank

La concurs pot participa toţi studenţii ultimului an de studii (ciclul - I licenţă) care deţin o medie generală minimă de 9,5 - pentru bursele de merit, şi cel puţin 8 pentru bursele sociale.

Pentru mai multe detalii clik aici: Burse Victoriabank

Calendar
Ianuarie
Curs Valutar
  sursa curs: cursbnm.md