Standard de profesionalism și eficiență pentru inginerii de instalații
Vizitatori
Flag Counter
Parteneri

AIIRM.md → Alte evenimente


Seminarului practic de studiere a programului ExpertKIT IN

În perioada 5-7 octombrie 2015, la Chişinău s-au derulat activităţile seminarului practic de studiere a programului ExpertKIT IN ,,ExpertKIT® - software destinat proiectării și dimensionării sistemelor de instalații termice și sanitare interioare”, eveniment cu participare internaţională organizat de AIIRM în comun cu compania VALROM INDUSTRIE România.

Evenimentul a cuprins sesiuni plenare și workshop-uri specializate în cadrul cărora firmele s-au prezentat cele mai noi produse sau proiecte.

La lucrările seminarului au participat persoane încadrate în activităţi de proiectare, montare, recepţie a instalaţiilor tehnico-sanitare.

În rezultat participanții la seminar au fost premiați cu diplome acordate de către compania VALROM și Asociația Inginerilor de Instalații din Republica Moldova.
Conferinţa organizată de compania POSTMODERN „TEHNOLOGIILE MILENIULUI TREI”

La data de 19 martie 2015 Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din Republica Moldova a participat la Conferinţa „TEHNOLOGIILE MILENIULUI TREI” organizată de compania POSTMODERN în incinta Centrului International de Expoziţii "MOLDEXPO" la care directorul executiv, ing. Bînzari Andrei a făcut o prezentare succintă privind structura, activitatea, obiectivele şi realizările Asociaţiei pe parcursul activităţii sale.

De asemenea la eveniment au mai participat şi: E. Nicolaev – secretar executiv; N. Harea – secretar responsabil; D. Şova - Preşedintele organizaţiei locale a studenţilor; L. Socolov – membru asociat.


Seminarul „TEHNOLOGII MODERNE ŞI INOVAŢII”În perioada 17-18 iulie 2014, la Chişinău s-au derulat activităţile seminarului „Tehnologii moderne şi inovaţii”, eveniment cu participare internaţională organizat de AIIRM în comun cu compania Î.C. PostModern S.R.L., HERZ Armaturen Ges.m.b.H. Austria şi compania LISSCOM Braşov, România.

Evenimentul a cuprins sesiuni plenare, workshop-uri specializate, dar şi expoziţii tematice în cadrul cărora firmele şi-au prezentat cele mai noi produse sau proiecte.

Surpriza seminarului a fost tombola de premii organizată de către compania Î.C. PostModern S.R.L., distribuitor oficial în Republica Moldova al produselor HERZ Armaturen Ges.m.b.H.


Seminarul Ştiinţific cu participare Internaţională „EFICIENŢA ENERGETICĂ A CLĂDIRILOR”


La 16- 17 noiembrie 2006 în colaborare cu Compania Norvegiană, AS Energy Saving International ENSI a avut loc Seminarul Ştiinţific cu participare Internaţională „EFICIENŢA ENERGETICĂ A CLĂDIRILOR” la care au participat reprezentaţi a Guvernului şi a Ministerelor de profil din ţară.


Calendar
Ianuarie
Curs Valutar
  sursa curs: cursbnm.md