Standard de profesionalism și eficiență pentru inginerii de instalații
Vizitatori
Flag Counter
Parteneri

AIIRM.md → Activități


Actul de caritate PREŢUIEŞTE VIAŢA!!!!

,,Învaţă să trăieşti frumos şi demn în fiecare zi, nu irosi singura ta şansă de a schimba ceva în bine în lumea în care trăieşti.”

În prag de sărbători, cînd sună clopoţeii şi se aud colinde, aripa tînără a Asociaţiei Inginerilor de Instalaţii şi a catedrei ACGV dă START actului de caritate – PREŢUIEŞTE VIAŢA!!!! care vine să aducă culoare în viaţa micilor fiinţe care trăiesc doar cu speranţa, durerea şi sufletul pustiu.

Trei ani consecutiv, se colectează bani din care sunt procurate fructe, dulciuri, cărţi, jucării, creioane, etc.

Bani puţini, dar, care au făcut posibil să aducem o mică licărire în sufletele copiilor, unde demult nu mai răsare curcubeul!!!

Astfel prima ediţie a actului de caritatea a bucurat inimile copiilor Spitalul Republican de Oncologie secţia Oncohematologie Pediatrică.

Din banii colectaţi în a doua ediţie a actului de caritate – PREŢUIEŞTE VIAŢA s-au bucurat copiilor Spitalul Republican de Oncologie secţia Oncohematologie Pediatrică dar şi copii claselor primare a Şcolii Internat din Străşeni, care au primit organizatorii cu o căldură ce poate topi veşnicii gheţari... un concert live de colinde, urături şi poezii ce te face să zîmbeşti pînă la lacrimi.

În cadrul celei de-a treia ediţie a a actului de caritate – PREŢUIEŞTE VIAŢA , o oază de mîngîiere am primit copii Şcolii Internat din Străşeni.

PREŢUIEŞTE VIAŢA ca pe un dar binecuvîntat!!!

Calendar
Ianuarie
Curs Valutar
  sursa curs: cursbnm.md